Blog

Cum să dezautorizați iPhone sau iPad din contul dvs. iTunes

Apple este cunoscut pentru reglementările sale robuste pentru a oferi cea mai bună securitate fiecărui client. De fapt, dispozitivele Apple, browserele, aplicațiile și altele asemenea sunt cunoscute pentru cele mai bune măsurători de securitate. Apple are, de asemenea, anumite linii directoare pentru iTunes, un magazin de aplicații Apple.

Pentru a utiliza serviciile și produsele sale, trebuie să vă validați contul. Cu iTunes, puteți cumpăra aplicații noi, puteți asculta melodiile dvs. preferate, puteți achiziționa iBooks, puteți viziona filme, puteți descărca din nou achizițiile anterioare etc. După validare și verificare, trebuie să autorizați dispozitivele Apple sau orice mașină prin care doriți să accesați iTunes.

Puteți să vă autorizați iPhone-urile, iPad-urile, iPod-urile, computerele personale și MAC-urile pe iTunes, dar apoi Apple le restricționează până la 10 dispozitive și 5 computere în total. A spus că, odată ce ați atins limitele „dispozitivelor de autorizare”, nu mai aveți voie să adăugați nimic. Acest lucru înseamnă în mod evident că, dacă doriți să înregistrați încă un dispozitiv, trebuie să îl dezautorizați.

Trebuie să știți cum să dezautorizați iPhone-ul sau iPad-ul care sunt conectate la contul dvs. iTunes pentru a adăuga unul nou SAU, în cazuri mai grave, să faceți acest lucru dacă PIERDEAȚI dispozitivul și doriți să preveniți utilizarea acestuia greșit. Aici venim cu pași simpli care vă pot ajuta să eliminați un dispozitiv autorizat din contul dvs. iTunes.

Pasul 1: Deschideți iTunes pe un MAC sau Windows.

Pasul 2: în colțul din dreapta sus al interfeței, vă vedeți numele. Apasa pe el.

Pasul 3: În meniu, faceți clic pe „ Informații despre cont

Pasul 4: Când vă solicită să introduceți parola iTunes, faceți acest lucru.

Pasul 5: La introducerea parolei, contul dvs. se va încărca. Faceți clic pe „ Gestionați dispozitivele ”. Acest lucru se găsește în secțiunea iTunes din cloud.

Pasul 6: vă oferă lista dispozitivelor autorizate. Faceți clic pe „ Eliminați ” de lângă dispozitivul pe care doriți să îl dezautorizați.

După ce ați terminat, dispozitivul dvs. va fi eliminat sau șters. Acest lucru vă asigură că dispozitivul respectiv nu mai are conexiune sau acces la contul dvs. iTunes. Apoi puteți adăuga un dispozitiv sau o mașină în contul dvs. iTunes după cum doriți. Nu uitați însă limita pe care v-o setează Apple.