Blog

Cum să dezactivați locația în Snapchat pe iPhone și Android

Deși îmi place ideea de a distribui locația, vreau să am un control complet asupra acesteia. Deci, sunt bine cu „Snap Map”, deoarece oferă posibilitatea de a personaliza partajarea locației în funcție de nevoile cuiva. De exemplu, dezactivez cu totul Snap Map atunci când doresc să păstrez confidențialitatea despre locul meu. Și dacă vreau să vărs fasolea despre locul în care mă bucur de joyride, aleg să împărtășesc locația doar prietenilor selectați.

Ține minte; Snapchat utilizează locația dvs. pentru mai multe funcții, cum ar fi Geofiltre, Snap Map și Căutare. Deci, dacă decideți să vă dezactivați locația, nu veți putea obține rezultatele de căutare mai relevante sau nu veți utiliza Geofiltre. Fără să fac prea multe zgomot, permiteți-mi să vă arăt cum să dezactivați locația în Snapchat.

Cum să dezactivați Snap Map în Snapchat pe dispozitivul iPhone sau Android

Notă: Pașii sunt aceiași pentru ambele dispozitive iPhone și Android.

Pasul 1. Lansați aplicația Snapchat pe telefonul dvs. smartphone și apoi ciupiți degetele pe ecranul camerei pentru a deschide Snap Map.

Pasul 2. Acum, atingeți pictograma dințată din colțul din dreapta sus.

Pasul 3. În continuare, aveți trei opțiuni -

  • Mod invizibil
  • Prietenii mei (Pentru a vă arăta locația tuturor prietenilor dvs. atunci când utilizați aplicația.)
  • Doar acești prieteni

Dacă nu doriți ca nimeni să vă vadă locația, activați comutatorul aflat lângă modul Ghost. Apoi, selectați cât timp doriți să păstrați Snap Map dezactivată.

De exemplu, îl puteți opri timp de 3 ore, 24 de ore sau până când opriți comutatorul manual.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă arătați locația unora dintre prietenii apropiați, atingeți Numai acești prieteni și apoi selectați persoanele. Apoi, după, atingeți Terminat pentru a confirma.

Asta este! Pentru a împiedica pe cineva să vadă unde mă aflu, voi activa comutatorul de lângă Ghost Mode . Și tu?

Puteți împiedica aplicația să vă acceseze locația și din aplicația Setări. Pentru a face acest lucru, urmați pașii menționați mai sus.

Cum să opriți Snapchat de la accesarea locației dvs. pe iPhone

Pasul 1. Lansați aplicația Setări de pe dispozitivul dvs. iOS - atingeți Confidențialitate.

Pasul 3. Apoi, atingeți Servicii de localizare .

Pasul 4. În continuare, găsiți Snapchat și apăsați pe el.

Pasul 5. Acum, aveți două opțiuni:

  • În timp ce utilizați aplicația
  • Nu

Selectați Niciodată pentru a opri accesul aplicației la locația dvs.

Asta e tot!

Înfășurându-se

Aveți vreo întrebare? Trageți-l jos în comentarii. Și da, nu omiteți să vă împărtășiți părerile despre această funcție de partajare a locației.

Poate doriți să consultați și aceste postări:

  • Cum să faceți o captură de ecran pe Snapchat fără ca aceștia să știe
  • Cum să salvați videoclipuri Snapchat pe iPhone
  • Cum să ștergeți istoricul chat-ului Snapchat pe iPhone și iPad
  • Cum să încărcați videoclipuri Snapchat pe Instagram Stories pe iPhone și iPad