Blog

Servicii de localizare ON ON pe iPhone? Iată o soluție

În iOS 13, Apple a modificat modul în care aplicațiile terțe accesează locația. Acum, când lansați aplicația pentru prima dată, vedeți trei opțiuni în fereastra pop-up de locație - Permiteți în timp ce utilizați aplicația , Permiteți o dată și Nu permiteți . Ați observat că posibilitatea pentru Întotdeauna a dispărut acum? Cu toate acestea, în cazul în care un utilizator dorește să acorde unei aplicații permisiunea de a accesa locația sa în mod consecvent, atunci ar trebui să intre adânc în Setări. În general, aceasta este o îmbunătățire excelentă a confidențialității în iOS 14 sau 13.

  • Cum se modifică setările de urmărire a locației pe iPhone
  • Cum să remediați serviciile de localizare iPhone întotdeauna la o problemă
  • Cum se dezactivează serviciile de localizare pentru o aplicație pe iPhone

Cum se modifică setările de urmărire a locației pe iPhone

Dacă există o aplicație precum o hartă terță parte sau o aplicație de urmărire, care are nevoie de locație întotdeauna în fundal, atunci iată cum să o permiteți.

  1. Deschideți aplicația Setări de pe iPhone
  2. Derulați în jos și atingeți Confidențialitate.
  3. Atingeți Servicii de localizare.
  4. Din listă, găsiți aplicația căreia doriți întotdeauna să îi acordați permisiunea de localizare. Apăsați pe numele aplicației și apăsați pe Întotdeauna.

Notă: este posibil să nu vedeți „Întotdeauna” pentru toate aplicațiile.

Cum să remediați serviciile de localizare iPhone întotdeauna la o problemă

Vedeți pictograma locației în mod constant și inutil în bara de stare a iPhone-ului dvs.? Iată cum să o controlați.

  1. Deschideți aplicația Setări de pe iPhone
  2. Atingeți Confidențialitate → Atingeți Servicii de localizare.
  3. Atinge Partajează locația mea. Apoi, dezactivați comutatorul pentru Distribuiți locația mea.
  4. Acum du-te înapoi (atinge din stânga sus), derulați în partea de jos și atingeți Servicii de sistem.
  5. De aici, opriți serviciile pe care nu le utilizați.

Cei mai probabili vinovați sunt diagnosticarea și utilizarea și anunțurile Apple bazate pe locație. La fel de probabil, dar utile ocazional sunt Popular Near Me (care este utilizat în App Store) și Sugestii Spotlight. În cazul acestuia din urmă, ori de câte ori căutați o locație chiar din Spotlight sau căutați ceva de genul „restaurante”, dacă comutatorul este activat, acest lucru va declanșa serviciile de localizare.

De asemenea, dezactivați toate opțiunile din ÎMBUNĂTĂȚIREA PRODUSULUI - iPhone Analytics , Popular Near Me și Routing & Traffic.

Dezactivează Reîmprospătarea aplicației de fundal: dacă ai permis unei aplicații să acceseze locația și dacă

Aici, opriți pentru o anumită aplicație sau comutați complet această caracteristică.

Cum se dezactivează serviciile de localizare pentru o aplicație pe iPhone

Când deschideți o aplicație pentru prima dată după instalare, puteți alege „Nu permiteți” pentru a opri accesul la locație chiar o singură dată. Dar dacă ați permis unei aplicații să adune locația, dar acum, doriți să recuperați această permisiune, apoi urmați.

  1. Deschideți aplicația Setări de pe iPhone
  2. Apăsați Confidențialitate → Apăsați pe Servicii de localizare.
  3. Selectați aplicația și, pe ecranul următor, selectați Niciodată.

Aplicația nu are acum acces la locația dvs. Vă rugăm să rețineți că unele aplicații de plimbare, aplicații de plată și aplicații pentru hărți pot înceta complet să funcționeze după aceasta. Dacă se întâmplă acest lucru, urmați pașii de mai sus și alegeți „În timp ce utilizați aplicația” la pasul 4.

Atât, prietene!

De asemenea, vă poate dori să aruncați o privire la:

  • Cum să vă partajați locația utilizând Apple Watch
  • Cum se elimină datele de locație din fotografii și videoclipuri pe iPhone sau iPad
  • Pași pentru a dezactiva locația în Snapchat pe iPhone și Android

Aveți o întrebare sau confuzie? Nu ezitați să ne contactați folosind secțiunea de comentarii de mai jos.