Blog

Cum să vă deconectați de la contul iCloud de pe iPhone, iPad și Mac

iCloud este serviciul care leagă fără probleme toate dispozitivele dvs. Apple. În plus, multe servicii precum Find My device, Keychain, Apple Pay funcționează numai atunci când sunteți conectat la un cont iCloud. Totuși, pot exista motive să vă deconectați de la iCloud pe iPhone, iPad și Mac. Așadar, haideți să învățăm mai multe și să vedem cum să facem asta.

  • De ce ați putea dori să vă deconectați de la contul dvs. iCloud?
  • Ce se întâmplă când vă deconectați de la contul dvs. iCloud?
  • Cum să vă deconectați de la contul iCloud de pe iPhone și iPad
  • Cum să vă deconectați de la contul iCloud de pe Mac

De ce ați putea dori să vă deconectați de la contul dvs. iCloud?

Puteți elimina contul iCloud de pe unul sau toate dispozitivele dvs. Apple, deoarece doriți să treceți la un alt cont iCloud sau să creați un cont nou pentru a porni din nou. De exemplu, utilizați un cont personal în locul contului iCloud de la birou.

Ce se întâmplă când vă deconectați de la contul dvs. iCloud?

Când vă deconectați de la iCloud, dispozitivul respectiv se oprește să funcționeze în armonie cu celelalte dispozitive Apple care au același cont iCloud. De asemenea, veți fi deconectat de la FaceTime, iMessage și App Store pe acel dispozitiv. În plus, nu veți putea accesa sau utiliza mai multe servicii precum:

  • Apple Pay, Apple Cash și Apple Card
  • Găsește-mi
  • Centru de jocuri
  • Aplicația Home pentru a vă controla dispozitivele HomeKit
  • Backup iCloud
  • iCloud Drive
  • Breloc iCloud
  • iCloud Mail
  • Fotografii iCloud
  • Comenzi rapide Siri
  • Note vocale iCloud
  • Albume partajate
  • Mesaje în iCloud
  • Note comune
  • Pagini partajate, numere și documente principale
  • Actualizări ale contactelor, calendarelor, mementourilor, marcajelor și filelor Safari
  • Funcții de continuitate precum Handoff, Clipboard universal și Deblocare automată cu Apple Watch
  • Datele aplicației pentru orice aplicație terță parte pe care ați instalat-o utilizează iCloud

Notă: Nu vă puteți transfera contul Apple Case și Apple Card pe un alt ID Apple. Nici măcar nu pot fi accesate folosind un ID Apple diferit.

Acum, că știți consecințele aici, este cum să vă deconectați de la contul iCloud pe iOS și macOS. Cu toate acestea, înainte de aceasta, vă poate dori să aruncați o privire la cum să arhivați sau să faceți copii ale informațiilor stocate în iCloud.

Cum să vă deconectați de la contul iCloud de pe iPhone și iPad

  1. Deschideți aplicația Setări de pe dispozitivul dvs. iOS sau iPadOS
  2. Atingeți banner-ul dvs. Apple ID din partea de sus
  3. Derulați în jos și apăsați pe Deconectare.
  4. Când vi se solicită, completați parola ID-ului dvs. Apple. Apoi, atingeți Dezactivare.
  5. Alegeți datele pe care doriți să le păstrați pe dispozitiv, chiar și după ce v-ați deconectat de la iCloud
  6. Atingeți Deconectare.
  7. În cele din urmă, confirmați acțiunea atingând din nou Deconectare .

Notă pentru utilizatorii Apple Watch: Odată ce vă deconectați de la iCloud pe iPhone-ul asociat, acesta este deconectat automat și pe Apple Watch.

Cum să vă deconectați de la contul iCloud de pe Mac

  1. Faceți clic pe sigla Apple din stânga sus și selectați Preferințe sistem.
  2. Faceți clic pe ID-ul Apple.
  3. Faceți clic pe Prezentare generală din stânga.
  4. Faceți clic pe Deconectare.
  5. Apoi, utilizați casetele de selectare pentru a selecta (sau deselecta) datele pe care doriți să le păstrați pe Mac. Faceți clic pe Păstrați o copie.
  6. În cele din urmă, alegeți dacă doriți să păstrați o copie a parolelor Safari (stocate în iCloud Keychain) pe acest Mac. Puteți face clic pe Păstrați pe acest Mac sau Ștergeți de pe Mac, după cum doriți.

Delogare…

Acesta este modul în care vă puteți deconecta de la iCloud de pe iPhone, iPad și Mac. Dacă vă răzgândiți, puteți urma aceiași pași și vă puteți conecta din nou cu ID-ul și parola Apple.

În plus, iată cum să ștergeți complet ID-ul dvs. Apple de pe iPhone sau iPad (util dacă vindeți sau dați dispozitivul).