Blog

Cum să ștergeți fotografii din fluxul meu foto

iCloud Photo Stream este o modalitate excelentă de a vizualiza cele mai recente fotografii de pe toate dispozitivele dvs. Apple. Încarcă ultimele 30 de zile de fotografii noi și le face disponibile automat pe alte dispozitive, utilizând My Photo Stream. Cu toate acestea, dacă simțiți că există o mulțime de fotografii în My Photo Stream și puteți elimina fotografii din My Photo Stream . Să aruncăm o privire.

  • Cum să ștergeți fotografii din My Photo Stream de pe iPhone și iPad
  • Cum să ștergeți fotografii din fluxul meu foto pe Mac
  • Eliminați fotografiile din My Photo Stream de pe Apple TV

Cum să ștergeți fotografii din My Photo Stream de pe iPhone și iPad

  1. Deschideți aplicația Poze pe iPhone sau iPad
  2. Filă pe Albume din rândul de jos
  3. Atinge Fluxul meu foto și atinge Selectează.
  4. Selectați una sau mai multe fotografii și atingeți pictograma coș de gunoi. Confirmați acțiunea.

Potrivit Apple, nu toate imaginile sunt eliminate de pe iPhone, precum cele importate în aplicația Fotografii sau copiate pe acesta. Mai mult, este posibil ca, chiar și după ce ștergeți o fotografie, să o vedeți pe iPhone dacă are mai mult de 30 de zile și aveți mai puțin de 1000 de fotografii în My Photo Stream.

După ce ștergeți o fotografie din albumul My Photo Stream, aceasta va rămâne pe iPhone sau iPad, dacă a fost făcută fotografia. Pentru a-l elimina complet, ștergeți-l din aplicația Fotografii (Recent) și apoi din Șters recent.

Cum să ștergeți fotografii din fluxul meu foto pe Mac

  1. Deschideți aplicația Poze pe Mac
  2. Faceți clic pe fotografia pe care doriți să o ștergeți. Pentru a selecta mai multe imagini, țineți apăsată tasta de comandă.
  3. Faceți clic pe Imagine din bara de meniu de sus și apoi faceți clic pe Ștergeți fotografia. Sau, faceți clic dreapta și selectați Ștergeți fotografia.
  4. Faceți clic pe Ștergeți din fereastra pop-up.

Pe Mac, dacă selectați și eliminați fotografii din albumul My Photo Stream , atunci acestea vor fi eliminate de pe toate dispozitivele dvs. (sub albumul My Photo Stream). Dar imaginile vor fi în continuare vizibile în fila „Fotografii” a aplicației Fotografii de pe Mac. Dar dacă ștergeți imaginile din fila Poze (urmând metoda de mai sus), acestea vor fi eliminate din My Photo Stream, precum și din aplicația Poze de pe Mac.

Eliminați fotografiile din My Photo Stream de pe Apple TV

  1. Deschideți Fotografii din meniul principal de pe Apple TV. Conectați-vă cu ID-ul Apple, dacă vi se solicită
  2. Accesați o fotografie pe care doriți să o ștergeți
  3. Apăsați și mențineți apăsat butonul Selectați apoi alegeți Ștergeți fotografia.

Dacă utilizați o versiune mai veche de tvOS, la pasul 1, poate fi necesar să alegeți Photo Stream sau Internet → Photo Stream.

Delogare…

Fotografiile pe care le-ați șters vor fi eliminate din vizualizarea My Photo Stream de pe dispozitivele dvs. Apple semnate cu același ID Apple. Aceste modificări vor avea loc atunci când conectați dispozitivul la Wi-Fi sau Ethernet.

Să presupunem că cineva v-a împărtășit un flux foto și că ștergeți aceste fotografii / albume, atunci acest lucru nu va afecta originalele / sursa. Îl va elimina doar de pe dispozitiv.

Poate vă place să aruncați o privire la:

  • Cum să dezactivez fluxul meu de fotografii pe iPhone, Mac și Apple TV
  • Fluxul foto nu funcționează pe iPhone: Remediați problemele de sincronizare, partajare și alte probleme
  • Cum să atribuiți fotografii contactelor dvs. iPhone

Dacă aveți o întrebare sau o sugestie, nu ezitați să întrebați în comentariile de mai jos.