Blog

Cum se ascunde starea activă în Facebook Messenger

La fel ca „Citiți chitanța”, „Ultimul activ” este o sabie cu două tăișuri. Când este activată, confidențialitatea dvs. este expusă online. Și când este dezactivat, nici tu nu poți vedea statutul online al prietenilor tăi, nici nu pot verifica afară de tine.

Cu toate acestea, din motive de confidențialitate, prefer să ascund statutul meu activ pe Facebook Messenger. Uneori, tot vorbesc cu prietenii apropiați până noaptea târziu. Pentru a împiedica pe cineva să afle că stau treaz atât de târziu, profitez de această funcție pentru a-mi ascunde statutul online de Facebook.

Mai mult, oprește, de asemenea, pe oricine să mă facă ping inutil. Dacă aparțineți aceleiași școli de gândire, vă este mai bine fără această caracteristică. Permiteți-mi să vă arăt cum puteți prelua controlul asupra acestuia!

Cum să dezactivați sau să activați starea activă în Messenger pe iPhone

Pasul 1. Deschideți Facebook Messenger pe dispozitivul dvs. → Atingeți pictograma profilului din colțul din stânga sus.

Pasul 2. Apoi, atingeți Stare activă.

Pasul 3. Opriți „Arată când sunt active“ de comutare.

Apoi, va apărea un popup care vă solicită confirmarea. Apăsați Dezactivare.

Cam asta e tot! Mergand inainte; nimeni nu va putea vedea ultima dvs. stare văzută pe Facebook Messenger. De asemenea, nu veți putea vedea statutul altora de aici.

Ține minte; va trebui să dezactivați această funcție în fiecare loc pe care îl utilizați pe Facebook sau Messenger. În caz contrar, veți continua să apăreați activ sau recent activ.

De exemplu, dacă utilizați Messenger pe web, va trebui să îl dezactivați și acolo. Accesați messenger.com → faceți clic pe pictograma Cog → Setări → dezactivați comutatorul și faceți clic pe Gata pentru a confirma.

Pentru a dezactiva Starea activă din aplicația Facebook, lansați aplicația pe dispozitivul dvs. → apăsați pe butonul meniu → apăsați pe Setări și confidențialitate → Setări (pe dispozitivul dvs. Android, apăsați pe Setări aplicație) Stare activă → La final, opriți comutatorul.

Pentru a-l dezactiva pe facebook.com folosind web, faceți clic pe meniul roată din partea dreaptă jos a barei laterale de chat și apoi faceți clic pe Dezactivare stare activă.

Mai târziu, dacă doriți să permiteți tuturor să vă vadă prezența pe Facebook, tot ce trebuie să faceți este să urmați aceiași pași menționați și apoi să activați comutatorul la final.

Se încheie ...

Deci, acum că știi cum să-ți ascunzi confidențialitatea online în timp ce folosești Facebook, asigură-te că profiți de ea. Desigur, nu veți putea vedea și prezența celorlalți, dar cred că merită compromisul.

Consultați și următoarele articole:

  • Cum să găsiți istoricul Facebook Messenger pe iPhone
  • Cele mai bune alternative Facebook pentru iPhone și iPad
  • Cum se dezactivează poveștile din fluxul Facebook pe iPhone
  • Cum să creați un eveniment Facebook pe iPhone și iPad

Ce părere aveți despre funcțiile de confidențialitate ale Facebook?